Tarihçemiz

8 Temmuz 2013 Pazartesi

print this page
send email
REDKEK'in onursal kurucuları olan bizlerin soyu, 1878 yılında Gürcistan'ın Tiflis kentinde çift yumurta ikizi olarak doğan dedelerimizden yayılmıştır...Birisi Moskova'da Sovyetlerin yıkılışıyla birlikte kalbine yenilerek vefat etmiş, diğeriyse sıcak denizlere inme umuduyla Türkiye'ye göç etmiş. 'Şirin Baba' lakabı da esasen onlarla başlamıştı zaten. 

Bu arada Gürcistan, Moskova falan demişken Josef Stalin'in hemşehirlisi olduğumuzu da hatırlatma gereği duyduk ;) Stalin büyük bir lider bizim için. Hatta onun şu harika sözüne burada da yer vermekte yarar var diye düşünüyoruz.. Ne diyor önder Stalin: "Bir insanın ölümü trajedi olurken, milyonlarcasının ki istatistik kalıyor.." Ne kadar ince seçilmiş kelimeler değil mi? İşte biz de tam olarak bundan bahsetmeye çalışıyoruz aylardır. 1984'ten beri 8 bin T.C askeri, kahraman gerillalarımızca öldürülmüş ama biz bunları hiç anmıyormuşuz. PKK, terör örgütüdür diyemiyormuşuz! E bundan bize ne ki? Bu ülkenin 35 bin vatandaşı, sizin terör diye adlandırdığınız fakat bizim dava arkadaşı, gerilla, direnişçi dediğimiz PKK tarafından katledildi. Ama Stalin diyor ya, bunlar hep istatistik işte, fazla önemsememek lazım. Sonuçta bu ülkenin en önemli meselesi şu an Ethem Sarısümük'tür, Abdullah Cömert'tir. Ne büyük trajedi değil mi? Şehit diyecekseniz bunlara deyin yani. 3-5 binin hesabını yapmaya gerek yok şimdi...

Herneyse bu arada bize terör sempatizanı falan demenizden çok rahatsızlık duyduğumuzu belirtmeliyiz! Silahlı sol örgütlerle devamlı iletişim halinde olmamız, BDP ve Fırat Haber Ajansı'na bilgi aktarımı yapmamızın neresi terörist Allahaşkına? (Allah sözünü lafın gelişi söyledik) Biz 1800'lerden beri vardık, o zamanlar bilgisayar yoktu belki ama Kripteks'ler vardı! Mesela şifresi '12345678' olan kripteksleri hacklemekde üstüne yoktu dedelerimizin! 

97'lerden sonra gelişmiş bilgisayarlar icat edildi fakat ne yalan söyleyelim bu işe pek kafamız basmadı. O yüzden öncelikle Anonymous hacker grubundan 15 yıl boyunca eğitim kursları gördük. Ardından 2012'de eylemlerimize başladık. Anonymous'un bize öğrettiği iki tür hack yöntemi vardı. İlk yöntem, saldırılmak istenen sitedeki bütün kutucuklara '12345678' yazıp onaylamak. Eğer bu işe yaramıyorsa, Moskova ve Çin'deki bütün akrabalarla haberleşip o siteye Ddos saldırısı yapmak. Tabi herşey bu saldırılardan ibaret de değildi. Hedef sitelerimizden biri ne zaman bir aksaklık yaşasa önce mantarlı keklerimizi yiyip kafamızı güzelleştirdikten sonra hemen Twitter adresimizden "Ahanda bu siteyi hakladık!" diye tweet atarak hayran kitlemizi genişlettik, genişletmeye de devam ediyoruz. Unutmayın ki bizler ne kadar Emperyalizm düşmanı olsak da, öncelikle kendi ülkemizi terörize edene kadar diğer bütün Emperyalist ülkelerin kucağına oturacak hatta bazen oturmakla kalmayıp hafiften sürtüneceğiz de ;) O halde yaşasın NEO-Komünizm diyoruz. Marx bugün yaşasaydı o da RedKek'li olurdu ;)



0 yorum:

Yorum Gönder